×

ANÀLISI FACIALS I CORPORALS

Cosmètica Facial

A Farmàcia Segalas podem oferir-vos una gran varietat de productes facials, corporals i capil·lars segons les seves necessitats. Disposem de marques d'alta cosmètica i també de productes gran consum.

Les nostres especialistes ajudades per un test de diagnòstic personalitzat l'aconsellaran les millors solucions per a la seva pell, ja sigui per l'aparició de taques, arrugues d'expressió, arrugues profundes, flacciditat, pell greix, deshidratada, etc. i també el podran assessorar a com han de netejar-se la pell, en l'elecció de l'maquillatge i la seva correcta aplicació.

Cosmètica Corporal

La cura del nostre cos comença per la higiene corporal, per a la qual hem d'utilitzar sabons amb ph6 similar a el de la nostra pell amb la finalitat de conservar el mantell hidrolipídic, el qual ens defensa de les agressions externes a què estem sotmesos diàriament. Així mateix hem de fer servir una llet, bàlsam o crema hidratant segons el grau de sequedat de la nostra pell.

L'elecció de l'desodorant també és molt important ja que podrien impedir la sudoració, l'efecte és beneficiós per a l'organisme.

Les mans necessiten especial atenció a causa de el desgast a què estan sotmeses diàriament, ús de detergents, aigua, vent, sol, per això hauran de cuidar i hidratar diàriament.

Per a això disposem tant de cremes, càpsules i guants per a la cura de les nostres mans i també de les ungles.

Finalment, no oblidarem la nostra gamma de productes per als peus, hidratants, antidurezas, callicides, desodorants, anti fúngics, plantilles de descàrrega, etc.

Pots assistir sense necessitat d'apuntar-te

Categories
Preu